Wyświetl pojedynczy post
czaro
Senior Member

Od: 11.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.12.2017, 18:33
Co do wywiadu Pani Prezes - dla mnie ten obecny Zarząd jest profesjonalny, ale nie doświadczeniem i umiejętnościami, a podejściem do wykonywanej pracy. Ci ludzie mnóstwo nadrabiają ciężką pracą. Dlatego zaskoczył mnie ten wywiad. Czy to przez pośpiech (derby) czy zbyt daleko idącą autoryzację (na sto procent to było kreślone, P. Prezes narzuca tam dwie narracje nt. Ramireza), wyszło chaotycznie. Wywiad był potrzebny, ale może po tych ostatnich dwóch meczach, taki bardziej przygotowany i dłuższy - nt. przeszłości i przyszłości.

Natomiast wywiad Ramireza potwierdza plotki o tym, że jest to jednak człowiek trudny do współpracy i uparty w swoich niezrozumiałych decyzjach. Niezależnie od tego, co powiedziała w wywiadzie Sarapata (a wcale aż tak go nie oczerniła), jak na półamatorskiego trenera z hiszpańskiej prowincji, mógłby wobec klubu, który dał mu szansę życia zachować nieco więcej lojalności. Bardzo nieeleganckie i nieprofesjonalne zachowanie.
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
Odpowiedz cytując