Wyświetl pojedynczy post
Kurz
Senior Member

Od: 11.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.12.2017, 17:38
ashkeczup napisał(a):Wyświetl post
Powiedz mi, ileż to punktów zdobyliśmy w grupie mistrzowskiej w poprzednim roku, kiedy Kiko przyszedł na gotowe, bo stracił tylko Jovicia i Guzmicsa? Jeśli Carlitos odejdzie, to wcześniej wymieniona dwójka, to jak stracić Arsenicia i Cywke, a nie gościa, który ma udział w 70% bramek zespołu.
5-6 punktów straty w ciągu 7 spotkań jest niemal nie do odrobienia. Nasi piłkarze bardzo szybko przestali grać o cokolwiek w grupie mistrzowskiej. Kiedy zostaliśmy najpierw przekręceni, potem doszło do dziwnego rozstrzygnięcia PP, pojechali na wakacje. Mimo że oczywiście fizycznie przebywali na boisku. Nie wierzę w bajki w przeciwieństwie do wielu kibiców. Dlatego rozumiem, że jak nie ma celu, nie ma motywacji.

Nie wiem co osiągnie drużyna pod wodzą nowego trenera, po odejściu Carlitosa, ale oczekuję, że Imaz, Perez i kilku innych będzie prezentowało się lepiej indywidualnie niż teraz. Nie wiem jakie są ich maksymalne możliwości, ale jeśli to co pokazują obecnie miałoby być życiową formą, należy ich natychmiast zapakować do paczek i odesłać do Hiszpanii. Zresztą 70% bramek zespołu w wykonaniu Carlitosa to nie tylko efekt jego talentu, ale niestety smutne świadectwo tego, jak zawodzili inni. Imaz, Ze Manuel, Perez, Małecki, Brożek czy Boguski.
Odpowiedz cytując