Wyświetl pojedynczy post
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2012

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.12.2017, 15:09
Griszka30KR napisał(a):Wyświetl post
W jakim q..a gazie? Z ostatnich 4 meczy wygrali jeden z apatyczną Lechią (zwycięstwo chyba po karnym w końcówce)
jak na pejsy to "w gazie" chodziło mi o to, że nie przygrywają jak cioty ze środka sezonu gdzie byli na miejscu spadkowym, tylko ich gra wygląda dużo lepiej, czyli jak na nich można stwierdzić, że są w gazie

POZA tym mimo porażki we Wronkach pejsy zagrały przyzwoicie, nawet objęli prowadzenie, a my na wronieckiej arenie mimo remisu zagraliśmy na podobnym poziomie jak w niedzilę (prócz pierwszych 20 minut).

Charlie napisał(a):Wyświetl post
Jeśli Llonch jest w stanie zagrać choćby godzinę to pewnie on wskoczy. Jest też Halilovic. Ja ogólnie rozważyłbym w środku pola tercet Pol-Basha-Tibor, a Wojtkowski na skrzydłach z Imazem. MOŻE dzięki temu parchy nie zdominują nas w środku pola, a ofensywa jakimś cudem coś wciśnie.
O Polu nie pisałem, bo jego obecna forma po kontuzji jest zagadką. Tibor podobnie jak Perez strasznie głupio piłki traci :/ choć zawsze można się łudzić, że wreszcie będzie przełamanie - na zasadzie tonący brzytwy się chwyta.
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 12.12.2017 o godz. 15:14.

Odpowiedz cytując