Wyświetl pojedynczy post
piotek
Senior Member

Od: 06.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.12.2017, 13:39
Kurz napisał(a):Wyświetl post
W sumie jeszcze o to nie pytałem, ale może napiszesz właściwie na jakiej podstawie twierdzisz, ze ten zespół ma potencjał na to, żeby nie kopać się po czole? Skąd to przekonanie, że to Kiko dał ciała, a nie gówniani piłkarze? Tym bardziej, że od 6 lat powtarza się ten sam schemat. Najpierw pompowanie balonika, a potem nienawistne ataki na kolejnych trenerów, którzy nie dali rady.
Chociażby dlatego, że nie funkcjonowaliśmy jako zespół. Chyba każdy widział chaos w naszej grze. Ja zauważyłem jeden stały schemat rozegrania akcji, i tak wypracowany dopiero niedawno, gdzie boczny obrońca lub pomocnik wbiega z boku w pole karne, Carlitos ściąga obrońców, a za nim wbiega niekryty drugi pomocnik i tak Iams strzelił przynajmniej 2 bramki. Ciężko ocenić potencjał pojedynczych zawodników, których widzimy od jednej rundy, ale skoro grali tak w źle funkcjonującym zespole, to w lepiej funkcjonującym powinni grać lepiej, a przynajmniej jako zespół osiągać lepsze wyniki i mieć większy wpływ i kontrolę nad meczem.

Kadencja Carrillo będzie właśnie o tyle ciekawa, że pomoże nam odpowiedzieć na pytanie o faktyczne umiejętności zawodników.
Odpowiedz cytując