Wyświetl pojedynczy post
bob85
Senior Member

Od: 10.2015

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.12.2017, 06:53
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Ty masz większe aspiracje. Ja tylko pytam - na czym je opierasz? Bo jakbym nie patrzył na naszą kadrę - wypisz, wymaluj drużyna na miejsca 6-13. Nie totalne łamagi, jest kilka mocnych punktów (Carlitos, Małecki, Sadlok), kilku średniaków i kilka gigantycznych dziur (bramka, drugi stoper, prawa obrona, rozgrywający).

Skąd te aspiracje? Zadałem pytanie - w czym Imaz jest lepszy od Kante albo Vareli? Arsenić Dźwigałę czapką nakrywa, serio? Gdzie ta kadrowa przewaga nad Wisłą Płock? W którym miejscu zakodowałeś sobie że ich piłkarze to frajerzy i anonimy, skoro nasi są z przysłowiowej dupy wyciągnięci za darmo?

Zawsze mnie szokowało jak niektórzy tutaj mają straszliwie zawyżone mniemanie o klubie i piłkarzach. Tyle lat minęło od ostatniego sukcesu, a tu nadal nic się nie zmienia.

Życzę nowemu trenerowi jak najlepiej.

Serio? . Przecież aktualnie to jesteśmy organizacyjnie na pewno poniżej poziomu Legii, Lecha i Zagłębia. Sportowo dodałbym na pewno Górnik. Nie wydaje mi się, że jesteśmy gorsi od Jagiellonii, Arki, Śląska, Płocka, Lechii - te drużyny aktualnie raczej będą aspirować do walki o górną ósemkę na tę chwilę. Reszta zależy od tego jak komu żre w tej lidze. Korona, która lała wszystkich nagle dostaje w dupę 0:3 z Arką. Płock 3 mecze w dupe, teraz 2 zwycięstwa, fakt że miniony mecz mógł być grany na zwolnienie. Osobiście uważam więc, że miejsca 4-6 to jest kur.wa nasz obowiązek.