Wyświetl pojedynczy post
MMTS
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.12.2017, 19:11
MMTS - przykro mi że pracujesz na kasie w markecie, ale nie oceniaj wszystkich swoją miarą. Twój wywód pokazuje że na prace wymagające intelektu się nie kwalifikujesz, ale spróbuj może na budowie

Bardzo dziękuję za sprowadzenie mnie do pionu. Już się poprawiam.
A tak na poważnie, to pod katem kultury pracy i dyskusji bardziej cenię merytoryczną i spokojną wymianę argumentów.
Dlatego jednak powrócę do biernego śledzenia forum, jak to miało miejsce poprzednio. Nie mam już 20 lat żeby ktokolwiek obrażał mnie w taki sposób, jeszcze w imię bliżej niezwiązanego mentalnie i historycznie trenera.
Warto jednak może zastanowić się, dlaczego osoby takie jak chociażby ja zaczynają się uaktywniać na forum takim jak to? A może po prostu naprawdę nie podoba się im obraz obecnej Wisły? Tym bardziej że forum nie jest prywatnym folwarkiem i jest po to aby dyskutować.

A sprowadzając rzecz do meczu z Płockiem, to niestety obnażył wszystko co ostatnio złe w naszej drużynie.
Brak nakreślonej taktyki alternatywnej (do 15-20 minuty jeszcze można było mieć nadzieję, że wygramy). Alternatywnej, tzn. tej która ma być zastosowana, jak coś pójdzie nie po naszej myśli, albo jak przeciwnik okaże się silniejszy niż oczekiwaliśmy.
Reakcja zespołu, a tym samym i trenera nie była chyba najlepsza, skoro drużyna po wyjściu z szatni prawie dostała bramkę 3-4 min później.
Widać było że Basha gra cały środek od obrońców po 30 metr, a Perez gra na alibi, to doskakując a to odskakując od przeciwników, ale bez wyraźnego zamiaru odbioru.
Widać było że bardzo często akcje kończyły się na Sadloku, ponieważ nie miał przez kogo przegrać więc albo sam coś kombinował, albo wybijał długie piłki do przodu.
Imaz dzisiaj bez dynamiki, Carlitos gubił się we własnych zwodach, jakby stracił pewność siebie.
Drużyna ewidentnie straciła wiatr w żaglach i Kiko nie potrafi ich ponownie nakręcić.
Rozumiem, że nie będziemy grać agresywnie jak Korona. Niemniej jednak powinniśmy umieć spokojnie budować akcje, zachować płynność gry i podań.
Odpowiedz cytując