Wyświetl pojedynczy post
Griszka30KR
Senior Member

Od: 06.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.12.2017, 18:52
\
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Źle mnie rozumiesz. Wojtkowski zniknął, trzymanie go to byłby sabotaż. .
Co Ty pie...przed zmiana odebrał pike ,walczył i został zmieniony 10 min po wznowieniu II połowy.Jakie zniknął?

wolfy napisał(a):Wyświetl post
Co za paranoja Post roku!
Brożka zgasiły wiek i kontuzje, Małecki bez formy po kontuzji kolana, Bartosz miał kilka dobrych meczy jako dżoker ale podoba mi się jego przykład. Pokazuje jak desperacko musiałeś szukać kogoś dobrego kto został w Wiśle. No i w pół roku nie rozwinął nikogo z tych no-namów wyplutych przez profesjonalny futbol

Kibicuj parchom przeciw znienawidzonemu Kiko, ważniejsze jego zwolnienie niż derby

Co za kawał ...

MMTS - przykro mi że pracujesz na kasie w markecie, ale nie oceniaj wszystkich swoją miarą. Twój wywód pokazuje że na prace wymagające intelektu się nie kwalifikujesz, ale spróbuj może na budowie?
No i widac jaki "mocarz" z Ciebie.Piłke znasz pewnie z fifa ,a widocznie sam masz o sobie mniemanie ponad stan,jak uważasz ludzi pracujacych na kasie w markecie jako cos gorszego(notabene pudło)).
Posłuchaj komentarzy podczas meczu(na których nie opieram swoich racji),które pochodza od profesjonalistów związanych z piłka ,a nie jakiegoś wolfiego zza okularów ,klepiacego na forum Wisły.
Cytując klasyka: "Kim Ty q...a jesteś.....pajacu...."
Ostatnio edytowane przez Griszka30KR : 10.12.2017 o godz. 18:59.
Bednarz=Landryna=......
Odpowiedz cytując