wolfy napisał(a):

Źle mnie rozumiesz. Wojtkowski zniknął, trzymanie go to byłby sabotaż. Nie wiem czemu ma służyć szukanie debilnych interpretacji prostego posta.
Perez, Imaz i Basha mają siły na 90 minut. Dopierdalanie się post factum że zmiennicy nic nie zmienili to po prostu łatwe odreagowywanie bandy sfrustrowanych panienek. Niedawno było halo czemu nie gra Bartkowski. Wszedł, nic nie pokazał.
Sam wielkim fanem Pereza nie byłem, nie uważam go też za złego piłkarza. To Kartherop wierzy że mamy skład minimum na puchary, ja od dawna zwracam uwagę źe budujeny za darmo z piłkarzy po przejściach.
|
Obawiam się wolfy, że niczego nie budujemy z tym 'trenerem". Raz się lepiej uda(wało) raz gorzej, ale zależało to w znacznej mierze od przypadku.
A dziś - wszyscy poruszali się w tempie ślimaka, bez ładu składu i sensu, Carlitos przestał robić coś z niczego=praktycznie żadne zagrożenie z przodu i mamy ogromne kłopoty z każdym + dziurawa obrona i każdy zaczyna nas lać.
Indywidualnie - wszyscy ch.ja grają, w dodatku dziś bez specjalnego zaangażowania, pokaż mi jednego grajka, który zrobił progres przy Kiko.
I tylko co do Wojtkowskiego się z Tobą zgadzam-on ma siłę na max 60 minut więc i tak by już dziś najprawdopodobniej nic nie zagrał... czyli tak jak cała reszta.