czaro napisał(a):

Mam wrażenie, że niektórzy tak bardzo chcą zwolnienia trenera, że kibicowali dzisiaj Wiśle z Płocka. Ja trzymałem kciuki za Wisłę z Krakowa, dlatego to, co zobaczyłem bardzo mnie zmartwiło.
Zagraliśmy bardzo słaby mecz. Rozumiem wpadki - jak tydzień temu. Ale zanotowaliśmy kolejny słaby mecz. Do tego z Płockiem u siebie. To ma być ten gotowy produkt?
Zawodnicy pokazali się ze słabej strony. W pamięci mam bezsensowne wrzutki i przerzutki, gdy boki próbowały zrobić cokolwiek. Mnóstwo było chodzonego. W oczy rzucały się straty Bartkowskiego, Pereza i Bashy. Ten ostatni przebił sam siebie, gdy po trzeciej stracie z rzędu przewrócił rywala, cudem nieodgwizdano faulu, ale on nie pociągnął akcji, bo przewrócił się o tego samego zawodnika, którego wcześniej sam powalił.
Trener może niech weźmie się do pracy, zamiast pouczać w wywiadach, jak zarządzać klubem w Polsce.
PS Cuesta jednak chyba lepszy od Buchalika
PS 2 Asystentem Ramireza jest tylko Feio. Od dawna nie widziałem, aby Ramirez podczas meczu konsultował się z Sobolewskim
PS3 nikt tu się ze mną pewnie nie zgodzi, ale nie uważam, aby różnica poziomu pomiędzy Arsenicem a Urygą była na tyle widoczna, by pozbywać się wychowanka. Abstrahując od braku klasy, z jakim go pożegnano
|
Problem w tym, ze Kiko i cala druzyna chyba tez kibicowali Wisle Plock.