Wyświetl pojedynczy post
wyar
Senior Member

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.12.2017, 22:16
Arkadiusz.Czerepach napisał(a):Wyświetl post
nie śledze ekstraklasy ( poza Wisełką) , czy ty piszesz o meczu który Korona przegrała z Arką 0:3 ?
On nie wie o czym pisze,poza tym,ze to stek bzdur (te o Wisle,o Koronie nie chce mi sie pisac). Wystarczy sprawdzic w ktorych minutach Wisla strzelala gole nie wiem,10 ostatnich meczow,by juz stwierdzic,ze facio bredzi o braku atutow ze strony druzyny po 30 min.. Pisze o braku prostopadlych podan z klepki jak gdyby cala liga strzelala takie bramki w jakiejs znaczacej ilosci,a Wisla strzela i wypracowywuje bramki z prostopadlych podan bez problemow - ale widocznie to sie nie liczy,bo nie z klepki (znowu - sprawdzic 10 ostatnich meczow),pisze o jakims staniu ofensywy w jednej linii z obrona przeciwnika,czyli facet ma taki odjazd,ze nie wiem,co bierze (znowu: wystarczy sprawdzic 10 ostatnich meczow). Ach,no i ta odwazna teza,ze z racji tego ze sie zle ustawiamy (ale konkretow to kolo nie poda,tylko cos tam fantazjuje) ,to nie mamy sil .

Naprawde chcesz z tymi bredniami dyskutowac ? przecietny kibic moze sobie to wziac i sprawdzic i z faktami jego tezy nie maja nic wspolnego. Zaznaczyl co prawda ze to jego opinia,ale ona sie tak liczy,jak punkty dla Korony za ostatni mecz z Arka
You'll never know...
Odpowiedz cytując