Cytat:
|
Górnik przyjechał jako lider, wyjechał jako lider. Jeśli takiego karnego ktos z was by nie gwizdnał, to ja nie wiem w co gramy. Faul na Buchaliku ? a idz pan w ...., jaki faul, jak on przyspawany do linii od urodzenia. Widac bylo ....a jak oni graja te rozne, ze graja je na młyn na krótki, tylko debil sie chowa za zawodnikami, no ale to Nasz caly przyspawany Buchalik.
|
Wieszanie psów na Buchaliku jest absurdalne. Od zawsze wiadomo było że Buffona z niego nie będzie, a pod wpływem jego przyzwoitej formy niektórym się tak chyba wydaje. Buchalik tak jak większość drużyny pewnego poziomu nie przeskoczy i trzeba się z tym liczyć.
Przy drugiej bramce to ja bym zadał pytanie co robił Arsenić bo to on odpuścił całkowicie Matuszka, który zablokował Buchalika... Przecież od zawsze wiadomo, że jak zawodnik blokuje bramkarza przy rożnym to zadaniem obrońcy jest wyblok i zrobienie miejsca bramkarzowi, aby mógł interweniować.
Bronienie przy stałych fragmentach gry woła o pomstę do nieba. Praktycznie każde dośrodkowanie powodowało zagrożenie pod naszą bramką.