Wyświetl pojedynczy post
d
Senior Member

Od: 12.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.12.2017, 18:49
Daleko mi do hurraoptymizmu, grupa mocno egzotyczna - powinniśmy wyjść, ale nie będzie to spacerek. Nie trafiliśmy na żadną potęgę, ale nie trafiliśmy też na żadnego leszcza do łatwego oklepu. Plus, że wszyscy w zasięgu i jesteśmy jednak faworytem tej grupy, co nie było przed losowaniem oczywiste.

Najgroźniejszym rywalem wydaje mi się Senegal: sporo graczy w przyzwoitych ligach, dobra gra w eliminacjach, mało traconych goli; Kolumbia, mimo że od 2014 mocno przereklamowana też będzie groźna, Japończycy mają doświadczony zespół, w sparingach nie odstający drastycznie od światowej czołówki.

U pozostałych:

A: grupa śmiechu, z której gospodarze wcale nie muszą wyjść
B: pozamiatane
C: raczej też mocno widać faworytów, obstawiam awans europejczyków
D: obok naszej najbardziej wyrównana i chyba najmocniejsza grupa. Nie idzie powiedzieć kto tu poleci, może teoretycznie najsłabsza Nigeria, a może i Argentyna, jak będzie tak męczyć bułę jak ostatnio.
E: tu jest megaciekawie i Brazylia wcale nie ma pewnego awansu, bardzo jestem ciekaw Kostaryki
F: tego z kolei nie rozumiem nazywania grupą śmierci, pachnie mi co najmniej 7 punktami dla naszych zachodnich sąsiadów
G: pozamiatane
Ostatnio edytowane przez d : 01.12.2017 o godz. 18:51.
Odpowiedz cytując