wiesniak842 napisał(a):
|
Ja niesmialo przypomne, ze w poprzednich szesciu meczach stracilismy 2 bramki glownie dzieki bozej opatrznosci w Poznaniu i dzieki temu, ze z Pogonia i Sandecja zagralismy tak jak powinnismy grac z takimi ogorkami. Jeszcze niesmialo przypomne, ze w szesciu meczach wczesniej stracilismy bramek 10. Przypomne rowniez niesmialo, ze Nieciecza w ciagu dwoch ostatnich sezonow strzelila wiecej niz dwie bramki az w czterech meczach - z Pogonia Skorzy w tym sezonie, Arka i 2x z parchami w tamtym, takze dolaczamy do elitarnego grona.
|
Nieśmiało przypomnę, że napisałem w swoim poście, że jesteś tak dobry, jak Twój ostatni mecz. Inaczej możemy się w takim razie licytować aż zabrzmią trąby na dzień ostateczny. Nieśmiało przypomnę też, że oprócz oblężenia w Poznaniu i ogórach o których wspomniałeś graliśmy trzy inne spotkania z zespołami, które ogórami raczej nie są.
Tak nawiasem mówiąc, to zupełnie nie rozumiem fragmentu "
[...]dzieki temu, ze z Pogonia i Sandecja zagralismy tak jak powinnismy grac z takimi ogorkami" . Uznam więc, że chodziło Ci o to, że graliśmy z kasztanami i 0 z tyłu nie jest jakimś osiągnięciem, mimo że zdanie powyżej i kontekst sugeruje, że jak gramy dobrze to się nie liczy xd.
Cytat:
|
Przypomne rowniez niesmialo, ze Nieciecza w ciagu dwoch ostatnich sezonow strzelila wiecej niz dwie bramki az w czterech meczach - z Pogonia Skorzy w tym sezonie, Arka i 2x z parchami w tamtym, takze dolaczamy do elitarnego grona.
|
Tutaj nie dojdziemy raczej do porozumienia, ja uważam, że to wypadek przy pracy, Ty - że stały trend. Oczywiście nie będę zaciekle bronił tu swoich racji, bo wystarczy, że z KSG zagrają w defensywie tak samo radośnie i będę musiał przyznać Ci rację, więc pożyjemy, zobaczymy.
Cytat:
|
Z zydami, Lechia, Pogonia Skorzy, Arka, Piastem, nami i Jaga.
|
No tych pogrubionych to takimi ogórasami bym znowu nie nazywał. A co do Chojny to nikt za uja trefla mnie nie przekona, że to jakiś wyznacznik siły zespołu. Przecież takie rozstrzygnięcia są tam na porządku dziennym.