Wyświetl pojedynczy post
pepe72
Senior Member

Od: 08.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.11.2017, 00:16
wyar napisał(a):Wyświetl post
Pepe,przesladowco !

Pierwsze - to kwestia opinii i liczb,Wojtkowski bramka,Imaz bramka + asysta.
Dla mnie Kamil to mlody chlopak,z potencjalem,i zagral dzis na 4-ke. Ale on czesto jeszcze traci pilke,wciaz w defensywie i ustawieniu na boisku,a takze w czyms,co ja nazywam rozumieniem gry ma baaaardzo duzo do zrobienia. I dzisiaj moim zdaniem na pewno lepszy od Imaza nie byl. Ale przyszlosc przed nim.

Drugie - czytaj Pepe,co napisal Markus. Odnosilem sie do jego tezy,ze lepiej w Wisle nie stawiac na defensywe,bo to nie dziala. Do tej pory poza Carlitosem i Imazem tez nie mielismy liudzi,ktorzy w ataku dawaliby liczby REGULARNIE,z roznych powodow. A pomocnicy sa wciaz b. chimeryczni.

Ale dzisiaj po prostu Wislacy zagrali slabo,indywidualne wystepy niektorych byly bez zeba,pasji,zaangazowania. Stad stracone punkty,chociaz z drugiej strony mialem wrazenie,ze fizycznie zespol prezentowal sie takze beznadziejnie,i mialem wrazenie,ze jakby jeszcze mecz potrwal z 10 minut,to pewnie nie dowiezlibysmy nawet tego punktu. Takze lepszy rydz niz nic.

Nic dodaj,nic ujac.
Spoko, nie muszę się znać na wszystkim to się pytam
Wydawało mi się, że akurat Wojtkowski wykorzystuje swoją szansę i patrząc na różne portale inni myślą podobnie. Weszło daje oceny jako pierwszy portal i wg nich:
Imaz, Wojtkowski - 7
Boguski, Bartkowski - 6
Carlitos, Sadlok, Małecki, Bartosz - 5
Perez, Głowacki, Buchalik - 4
Arsenic - 3
Sprawdzę jutro PS ale coś mi mówi, że będzie podobnie. Poza błędem indywidualnym Pereza leżała głównie obrona.

"Chcesz grać o pudło czy też o MP w całym sezonie - stawiaj na obronę."

Dokładnie. Tego właśnie zabrakło w Niecieczy. Może następnym razem trzeba wystawić Wasyla zamiast Arsenicia. Przyjedzie Górnik ...

Do końca roku mamy tylko wyjazd za Błonia więc jest o czym myśleć.
Odpowiedz cytując