Wyświetl pojedynczy post
R33
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.11.2017, 22:47
Przecież mąka_cwks odszedł na początku lipca, jeszcze przed I kolejką.

Co do Kolara to jak dla mnie to będzie wzmocnienie, co prawda długo nie dane nam było go oglądać, ale w meczu z Sandencją jak dla mnie pokazał się z dobrej strony (wiem, że to nic nie mówi, bo już nie jeden słaby piłkarz miał przebłyski w debiucie, ale na razie tylko na tej podstawie to można ocenić). Co do Kostala to też jest potencjał spory, jedyny minus to taki, że linie pomocy mamy bardzo mocno obsadzoną i bardzo dużo jest zawodników mogących grać na skrzydłach. Jednak nie rezygnowałbym z niego bo w nim też widzę duże wzmocnienie, problem pewnie jest taki jak w był w przypadku Pereza, Imaza, Halilovića, Arsenića - potrzeba gry. Jak na razie to do odstrzału z letnich nabytków jest tylko Ze. Jednak mimo wszystko ciągle wierze, że nas jakoś pozytywnie zaskoczy.

Edit:
pepe72 napisał(a):Wyświetl post
Ale raczej nie było to "planowane" odejście tylko trochę wymuszone. Więc zastępstwo za Mąkę szukano dość długo, poza tym jeśli miał to być Haljlović to dość szybko się nie sprawdził.
Masz rację co do odejścia, aczkolwiek chyba bardziej nie było ,,planowane" miejsce odejścia, bo już o nim i Brleku, że odejdą mówiono od końca wiosny. Zwłaszcza, że ten pierwszy coś zainteresowany dalszą grą w Wiśle nie był. Czy Halilović był zastępcą za niego? Myśle, że bardziej za Brleka.
Ostatnio edytowane przez R33 : 22.11.2017 o godz. 22:56.
Odpowiedz cytując