Wyświetl pojedynczy post
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.11.2017, 12:14
swiety37 napisał(a):Wyświetl post
Nie pasuje mi Halilovic na pozycji nr 10. Według mnie to z naszych pomocników to Wojtkowski i Perez się nadają na 10. W sumie fajnie to wygląda bo jest po dwóch na każdą pozycję.... Perez/Wojtkowski (10tki) + defensywni/kreatywni: Basha/Halilovic + "przecinaki": Velez/Llonch
Wydaje mi sie ze Perez wiecej daje jak podchodzi po pilke, i nie ma gracza na plecach. Wojtkowski juz bardziej na 10, bo o wiele wiecej wolnego miejsca, a wydaje mi sie ze tego potrzebuje Kamil. Zawsze jak dostaje pilke, to nano sekunde traci na myślenie ....

co do Halilovica to pisanie o srodkowym pomocniku ze mial kilka fajnych kontaktow to jest zdecydowanie za malo. Nie wiem po czym ktos stwierdza ze wiecej minut poprawi jakosc Tibora. Imho nie potrafi regulowac tempa gry a motorycznie jest Danielem Brudem - jedna predkosc. Jak myśli, to robi to o sekunde za wolno. Wg. mnie na taka Sandecje to on sie nada, ale przeciwko mocnemu rywalowi to zginie w srodku pola.Obym sie mylił, czas pokaże.

Takiej typowej "10" ja nie widze w druzynie, ale biorac pod uwage taktyke jaka gramy, to wydaje mi sie ze my jej nie potrzebujemy. Dwie solidne "8" i jedna "6" plus dwa wahadła i "9" w postaci Carlitosa wyglada ok.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując