Wyświetl pojedynczy post
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2012

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.11.2017, 12:58
1:0 wymęczone, lecz ZASŁUŻONE. To nie był fart, tylko najmniejszy wymiar kary, gdyż mieliśmy sporo sytuacji, zabrakło szczęścia.

NAjbardziej zbudowany jestem postawą Bartkowskiego, drugi mecz z rzędu bardzo dobry. Dobrze się ustawia, dobrze broni, walczy i w przodzie też coś próbuje działać, dużo lepiej od Cywki. Cywki mi szkoda bo to bardzo sympatyczny chłopak, ale niestety w tym sezonie bardzo mizernie się prezentował, notorycznie wkręcany w ziemię, dziesiątki piłek przechodzących jego stroną. Naprawdę jest pozytywnie zaskoczony grą Bartkowskiego (bramka nie ma żadnego znaczenia w kontekście jego oceny,a to tylko jeszcze większy plus).

Perez i Halilovic bardzo mizernie zaprezentowali się na tle rywala, a przypomnijmy, że to ostatnia drużyna. Perez mimo, że ma dobrą nogę to strasznie wolno podejmuje decyzje.

Pierwszy mecz Carlitosa gdzie mogę napisać, że zagrał słabo.

Boguski w swoim stylu ping-pong. Imaz czyli hiszpański Boguski w miare ok, chyba się powolutku rozkręca,

Zmartwiła mnie lekko gra Arsenica, sporo dziwnych zagrań, ale wydaje mi się, że to przypadek bo chłopak papiery na granie ma.

Cały czas rotujemy na tym środku, nie wiem jak pogodzić wszystkich grajków i defensywnych i ofensywnych: Velez, Pol, Basacha, Perez, Halilovic, Wojtkowski... Najsłabiej mom zdaniem prezentuje się Halilovic, może dlatego, że były duże nadzieje związane z nim, ratuje go tylko młody wiek.

Co do końcówki, jakoś dziwnie byłem spokojny o wynik, gdyż nie dopuszczałem myśli, że drwale ze szczecina nie grają cały mecz i nagle wturlają gola z afery. Sporo takich spotkań było gdzie rywale niszczyli nas piłkami na afere i chaos, czyli wrzuta w pole karne na oślep i niech się dzieje co chce, to jest nasz najsłabszy punkt, szczególnie preferowany przez koronę kielce i niegdyś jagiellnie w meczu gdzie stracilismy dwie bramki w koncowe i przegralismy chyba 2014.
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 18.11.2017 o godz. 13:02.

Odpowiedz cytując