Wyświetl pojedynczy post
Krotochwila
Senior Member

Od: 07.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.11.2017, 00:03
Zasłużone zwycięstwo, dobry mecz. I znów - widoczny progres. Bardzo dobrze wygląda rozgrywanie piłki od tyłu, od obrońców przez Bashę do Pereza. Pojawiają się automatyzmy, czekałem na to kilka długich, frustrujących miesięcy. Kilka highlightów wg mnie.

1.PEREZ
Oglądam go z dużą przyjemnością. Przegląd pola, opanowanie, świetna technika. Widzi wszystko i w zasadzie nie myli się w swoich wyborach. A wszystko robi jakby od niechcenia, chociaż z przeciwnikiem na plecach. Wygląda na to, że będzie z każdym tygodniem tylko rósł. Może się okazać, że w rundzie wiosennej więcej się będzie pisało i mówiło o Perezie niż o Carlitosie. Niektórzy forumowicze muszą mieć się z pyszna.

2. IMAZ
Też z każdym meczem lepiej. Dziś asysta i kilka świetnych kluczowych podań, kot w grze kombinacyjnej. Za faul na nim wyleciał z boiska Rapa. Czy tylko mi się wydaje, ze Imaz zrzucił kilka kilo? I tu też są rezerwy, bo z grającym po prawej stronie obrony Bartkowskim za dobrze się jeszcze nie rozumieją.

3. BARTKOWSKI
Dużo entuzjazmu w grze, widać, że chłopakowi bardzo zależy. Chce za wszelką cenę wykorzystać swoją szansę i moim zdaniem - mimo sporej ilości strat i kłopotów z grą pod pressingiem - wykorzystuje ją. Charakterny gość, trzymam za niego kciuki.

4. STAŁE FRAGMENTY
Wreszcie! Widać, że bramka Bartkowskiego to ćwiczone zagranie, Imaz próbował go wcześniej chyba 2 razy. Do tego rozegranie Małeckiego po ziemi do Arsenica też dalekie od przypadku. Widać, że nad tym pracowaliśmy w przerwie reprezentacyjnej.

Ja jestem kontent, poziom zaufania do Kiko wzrósł u mnie dziś znacząco
vel HatefulRespect
Odpowiedz cytując