Wyświetl pojedynczy post
pepe72
Senior Member

Od: 08.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.11.2017, 17:35
swiety37 napisał(a):Wyświetl post
Nie zgadzam się z pepe72.
Spoko, po to jest forum.

swiety37 napisał(a):Wyświetl post
Oglądałem ich mecz z warszawiakami i grali na prawdę nieźle, do tego teraz dojdzie efekt nowej miotły, więc spodziewam się ciężkiej przeprawy.
Nasze mecze wyglądają ostatnio odwrotnie niż nastroje na forum... wyjazd po wpierdziel do wrocławia i nieoczekiwane zwycięstwo... napompowany balonik przed ległą i porażka... później po wpierdziel do poznania i nieoczekiwany remis. Jedynie z sandecją było zgodnie z nastrojami.
Grali w deszczu u siebie pod presją kiboli. I jeszcze dwa prezenty zrobili Legii. Nie wiem co się w Pogoni dzieje ale zakładam, że w dra tygodnie tego nie ogarną i wyjazd im nie podejdzie. Na wyjeździe wygrali dwa razy w pierwszej rundzie - z Piastem i Arką co jest i tak lepsze niż gra w domu, gzie nie wygrali ani razu. Z drużynami z miejsc 1-6 grali tylko w domu.
Nie obstawiłbym ich zwycięstwa i patrząc na naszego sponsora to też podziela moje zdanie.

A co do forum i huśtawki nastrojów, jak nie przymierzając dziewczynie w ciąży to do grudnia zakładam same zwycięstwa. Zwłaszcza, że kursy na zwycięstwo Korony w Lubinie są podobne jak Pogoni w Krakowie więc chwilowo pewne dyskusje będą spokojniejsze

Edit:
Jeszcze to znalazłem - analiza Pogoni.
http://weszlo.com/2017/11/15/runjaic...ksze-problemy/
Ostatnio edytowane przez pepe72 : 15.11.2017 o godz. 18:23.
Odpowiedz cytując