Wyświetl pojedynczy post
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.11.2017, 19:03
Charlie napisał(a):Wyświetl post
Pogoń zmieniła trenera, zawodnicy będą zmotywowani, może i atmosfera się trochę polepszyła.

Tylko, że nas to nic nie powinno obchodzić, mamy lepszy skład, gra od kilku kolejek jest lepsza niż choćby we wrześniu, dlatego tylko zwycięstwo. Oby tylko Kiko nie cudował z Ondraskiem i dał pograć Wojtkowskiemu. No i pytanie kto w środku - wariant bardziej ofensywny (Halilovic), czy bardziej defensywny (Basha).
oby Kiko wystawil taki skład ktory da punkty.
Czy w ataku bedzie Ondraszek czy Wojtkowski na trybunach- jeden .....
p.s szczerze mowiac, mnie ten Kamil Wojtkowski to w sumie nie zachwyca. Jak czytam, ze sie nim jaracie jako ŚP to sie łapie za głowe Imho - co pisalem juz kiedys, jakby Basza dał u plastra to by nawet nie pierdnął swobobnie nie mówiać o przetrzymywaniu pilki. Owszem, jego nonszalancja moze sie niektorym podobac, ja na R22 widzialem o wiele lepszych.Co innego na 10 (mniej pracy w defensywie, a w sumie to jej brak) a co innego na ŚP. Oczywiscie mam nadzieje ze tym postem spowoduje hat tricka w najblizszym spotkaniu z tymi co ich wiatr rozgoni.

co do Halilovica, to jesli bedzie zdrowy i Basza i Perez to nie wyobrazam sobie go zobaczyc w pierwszym skladzie...(no chyba ze bedziemy grali z Sandecja, albo innymi frajerami co odpuszcza srode pola.)
p.s. Czyzby klub znowu "oszukiwał" ? Basza w ostatnim meczu nie zagral z niby powodu grypy zoladkowej. A info z klubu jest takie ze "powinien" byc do dyspozycji trenera. to co on krwa salmonelle mini złapał czy ki choy?
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując