Wyświetl pojedynczy post
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.11.2017, 11:09
W tenisie powtórki video funkcjonują od dawna i o ile sie nie mylę, 2 razy na mecz zawodnik może żądać weryfikacji, jeśli ma racje to dalej mu zostają 2 szanse. To powinno w przyszłości tak funkcjonować. Kwestia jeszcze jest tego kto to video weryfikuje..

Inna sprawa to same spalone. Myślę że tutaj media mają duże pole do manipulacji, bo jeśli różnica wynosi tą przysłowiową "długość buta" to wystarczył ze operator zrobi stopklatke ulamek sekundy wcześniej i później i spalony jest lub go nie ma. A przepis o preferowaniu gry ofensywnej isnieje tylko na papierze..

Juz nawet nie wspomne o ekspertach którzy wyznacza linię niczym R33

Wracając do meczu:
Arsenic od 10 kolejek gra w 1 składzie i na naszych oczacj rodzi nam się solidny zawodnik. Jestem ciekaw kto na wiosnę będzie gral przy takiej konkurencji: Ivan Glowa Velez czy Arsenic.

W obliczu tego jak dobrze radził sobie nasz środek pola warto postawić pytanie czy tak ofensywny środek nie jest naszą przyszłością? Pamiętamy derby i Veleza z Llonchem i poziom naszej kreatywności..

A co do Ondraska to Kiko z niego byl na tyle zadowolony że na pewno dostanie ze 2-3 szanse w pierwszym składzie, mimo dzisiaj wg mnie fatalnego wystepu. Poza absorbowaniem uwagi przypuszczam że zanotowal 80% strat a wygranych pojedynków glowkowych pewnie z 40%. A te ktore wygral lądowały ma aucie... Jak ktos ma dokladne statystyki niech zarzuci...
Odpowiedz cytując