Wyświetl pojedynczy post
pepe72
Senior Member

Od: 08.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.11.2017, 21:56
wyar napisał(a):Wyświetl post
...
Generalnie sklad Wisly wyglada coraz lepiej,problemem sa jeszcze zbyt dlugie przestoje w grze,czesto nierowna gra w wielu meczach,kiedy jak z Lechem pierwsza kilkanascie minut b.dobre,a pozniej bardzo slaba gra. Jak z Legia,kiedy kultura gry warszawian byla troche wyzsza.Jak dzis z Sandecja,kiedy byly momenty,ze za latwo dawalismy im pole,a lepsza druzyna moglaby z tego zrobic uzytek.

Ale o tym takze pisalem,jak i kilku innych kolegow - potrzeba troche cierpliwosci. Dla mnie np. Korona na razie gra lepiej,ale potencjal w Wisle jest duzo wiekszy. Ramirez od dawna wie co robi,mam do niego olbrzymi szacunek ze bierze wszystko na siebie i stara sie zawodnikom pomagac. Wiadomo,ktos zawsze bedzie niezadowolony,ale jesli zarzad wytrzyma cisnienie,to moze miec ciekawy zespol i niezlego trenera na lata.
Dodajmy za male pieniadze.

Ja jestem optymista,bo w tym,co robi Zarzad,Dyr Sportowy oraz Trener - widac sens. W tym co robia trollowi influencerzy ,czy "prasa" (tak,panie Karcz) - sensu nie widac,choc nalezy odnotowac kolejny ukryty talent Karcza - paramedycyna sportowa
Akurat jednego można być pewnym, że zarząd (prawie wszystko) wytrzyma. To jest być może jedyna zaleta (najprawdopodobniej nieciekawej) sytuacji finansowej Wisły.
Odpowiedz cytując