Wyświetl pojedynczy post
czaro
Senior Member

Od: 11.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.11.2017, 20:11
Dla mnie ten mecz rozpoczął się od rozczarowania - Wojtkowski zagrał tydzień temu swój najlepszy mecz w Wiśle, więc dziś usiadł na ławce. Do tego nie mógł zagrać Basha, który tydzień temu był najlepszy, a zamiast Bartosza wybiegł Bartkowski. Ramirez oszczędził nam tylko oglądania ze Manuela.

Pierwsza połowa wyszła jednak Wiśle bardzo przyzwoicie. Z dobrej strony pokazał się Halilovic. W drugiej połowie było go już mniej, ale i cała drużyna się cofnęła. Na pewno we wszystkich akcjach pokazał, że ma spory potencjał, a do tego pracował przy odbiorze. Na pewno wypadł lepiej niż Wojtkowski tydzień temu i Wojtkowski dziś po wejściu (chociaż Kamil dał dobrą zmianę za Ondraska). Z dobrej strony pokazał się Bartosz. Skandalem będzie, jeśli za tydzień kosztem Bartosza znowu wejdzie ze Manuel.

Osobny akapit należy się Perezowi, który po raz pierwszy nie tylko nie irytował i nie przeszkadzał drużynie, co jej wydatnie pomógł. Na nim opierał się środek pomocy. Ciekaw jestem, czy możemy się spodziewać czegoś więcej, albo chociaż utrzymania tego poziomu.

Dobrze wykonana praca. Drużyna pokazała, że pomiędzy solidną ekipą z pierwszej ósemki a beniaminkiem jest różnica, której nawet motywacja nie jest w stanie zniwelować. Tego się trzymajmy w kolejnych meczach, tego wymagajmy od zawodników.
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
Odpowiedz cytując