|
Jak nie zagramy, to i tak jedynym defensywnym pomocnikiem zostanie Basha, bo Perez rusza się jak wóz z węglem, a Wojo, tak jak napisał W.S, to piłkarz stricte ofensywny. Więc z dwojga złego wolę jego niż kudłatego.
Buchalik - Cywka/Bartkowski, Głowacki, Arsenić, Sadlok - Boguski, Wojtkowski, Basha, Imaz/Małecki - Carlitos, Ondrasek
Tak bym chciał, a zapewne wyjdziemy z jednym napastnikiem i Perezem w środku.
Victor w ogóle mnie nie przekonuje, ale teraz mnie naszło, że w sumie chłop został trochę wsadzony na minę. Podejrzewam, że z Lechem miał grać na dziesiątce, a za nim BashaBiceps i Llonch, jednak kontuzja tego drugiego wymusiła zmianę ustawienia. Patrząc na grę Pereza, to wydaje mi się, że on lepiej by sobie radził na tej 10. Z drugiej jednak strony X razy chyba wspominał o tym, że dobrze się czuje na pozycji numer 8, a dotychczasowe mecze pokazały, że to niestety nieprawda (przynajmniej na razie).
Mówiąc krótko - to facet o charakterystyce Stilicia, czyli spacerująca królewna. Tyle, że Semir miał pierwiastek geniuszu, a Perez na razie nie daje powodów, żeby myśleć o nim tak samo
|