|
Jeśli z tym debilem to do mnie to może ja jestem debilem, za to ty na pewno chamem. Skąd tyle agresji i te diagnozy - z Babińskiego nadajesz? Nagłówek tego forum brzmi: Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Poważnie?
Jeśli chodzi o moją wypowiedź dotyczącą Carlitosa, po prostu nie podoba mi się jak grajki kręcą. Lubię Małeckiego za wierność jak i Darka Dudkę za to że zawsze prosto z mostu mówił że Wisła to dla niego tylko przystanek. A Lopez chciałby stracić cnotę i mieć cnotę. Nie wiem jak inni, ale mi przykro się słucha grajka (bardzo dobrego grajka, ale wyciągniętego bardzo niedawno przez Wisłę z hiszpańskiego zadupia), który po kilku kolejkach mówi że będzie mistrzem, ale wcale niekoniecznie z Wisłą. Przed meczem z legią był na łazienkowskiej co już wydało mi się dziwne, ale się dookoła zachwycano jaki profesjonalista, szuka sposobów na Pazdana. No i minął tydzień, z legią bez gola, ale za to jest "poważna oferta", a jak poważna to z "L"... Ostatnio niemal co okienko to ktoś idzie do elki. Ale to ja jestem pewnie przewrażliwiony.
PS
Do Karherop: jasne, masz rację, już sobie obejrzałem pełną wypowiedź na youtubie. Wciąż jednak przykro słuchać...
Powód: JŻS
Ostatnio edytowane przez Harcownik : 30.10.2017 o godz. 20:10.
|