Wyświetl pojedynczy post
_bzyku_
Makaveli

Od: 03.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.10.2017, 22:44
wiesniak842 napisał(a):Wyświetl post
Czytalem. Bardzo dobra ksiazka. Nie jest to wprawdzie dokument ale Clavell, z tego co sie orientuje, wiele lat spedzil w Azji zglebiajac miedzy innymi tajniki kultury japonskiej wiec sporo ze swojej wiedzy przelal na papier. Ogolnie cala saga azjatycka Clavella jest bardzo dobra.
Ok dzięki za szybką podpowiedź. Po wypłacie w takim razie zakupię. Do tego dorzucę coś z klimatu sportowego i VI tom "Skazańca" - mam nadzieję, że się pojawi za niedługo i na zimę będzie co do czytania
wiesniak842 napisał(a):Wyświetl post
PS. taniaksiazka.pl masz taniej. Jak cos to kilka razy juz u nich zamawialem i jestem zadowolony.
Na internecie kupuję w zasadzie tylko na allegro i to u jednego sprzedawcy - kolibergdansk. Praktycznie wszystkie książki ma i nigdy problemów nie miałem z przesyłką.

Padre1906 napisał(a):Wyświetl post
_bzyku_ masz taniej w bonito
https://bonito.pl/k-34515495-shogun
Kiedyś jak szukałem książek to dużo negatywów mieli na allegro i odpuściłem. Dopiero po jakimś czasie rozkminiłem, że w Krk mają odbiory stacjonarne, ale jakoś nigdy tam jeszcze nie kupowałem. Przeważnie kupuję tylko w Emipku jak jestem nieopodal - a na necie jak pisałem wyżej tylko allegro. No ale może czas na zmiany nawyków
Wisła Skawina

"...Oceniaj ludzi tylko i wyłącznie po czynach: od początku, do końca..."
Odpowiedz cytując