Wyświetl pojedynczy post
R33
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.10.2017, 18:20
A co w nim takiego śmiesznego?

Czołówka gra między sobą, co za tym idzie będą tracić punkty. My mamy w miarę łatwy terminarz (wyjazdy do Niecieczy i na Derby - reszta u siebie, łatwiejszego to już chyba nie będzie do końca sezonu biorąc pod uwagę 7 kolejek).

O ile śmieszy Cię, że wygramy wszystko to cóż... równie dobrze czołówka wszystkiego też nie wygra (mam tu na myśli inne mecze niż między sobą). Jednak, żeby nie było, że uciekam od tematu - zobacz na wyniki u siebie jakie w tym sezonie notujemy. Poza czołówką remis tylko z Lechią (remis i porażka z drużynami z czołówki). Co do meczów z Górnikiem i Zagłębiem, to Górnik wcale taki rewelacyjny na wyjazdach nie jest, wygrał tylko dwa razy w Niecieczy, zresztą w tej kolejce to wcale jakoś to pewne zwycięstwo nie było, trochę sędzia pomógł. To samo Zagłębie, jednak oni mieli trochę mocniejszych rywali.

Co do ,,wyjazdów" to w Niecieczy też szansa na uzyskanie kompletu punktów, przecież oni są bardzo słabi. Na temat Derbów się nie wypowiadam bo dla mnie to mecz w którym nigdy (niezależnie w jakiej sytuacji byliśmy) nie brałem pod uwagę innej możliwości niż zwycięstwo.

Poza tym im więcej meczów tym myślę nasza gra będzie wyglądała lepiej. Dla mnie skład jest w miarę mocny jak na możliwości ekstraklasy, kwestia odpowiedniego zgrania i przyzwyczajenia nowych zawodników do naszej ligi.
Ostatnio edytowane przez R33 : 29.10.2017 o godz. 18:37.
Odpowiedz cytując