@
Wojtas
Ktoś pisał o tym, że Ze Manuel ma jakieś minuty wpisane w kontrakt i tylko na tej podstawie nam go Porto wypożyczyło za pół darmo - ile w tym prawdy, nie wiem. Ale jedno co jest pewne - trzeba skrócić jego wypożyczenie w zimie i mam nadzieję, że Junco nie jest na tą kwestię ślepy.
Bardzo mnie wczoraj rozczarowały zmiany Halilovicia i Balaniuka. Gdyby nie zachowanie Tibora przy bramce, może i przymknąłbym oko na słaby występ, ale to było gwóździem do trumny.... wypożyczyć go w zimie, niech się gdzieś indziej z nim męczą...
Balaniuk był sam z przodu i za bardzo nie miał co zrobić. Tzn był koło niego Ze, ale tak jakby go nie było.
Ogólnie byliśmy tak potwornie cofnięci w 2 połowie, różnice między formacjami były tak duże, że nie było szans, aby nasza ofensywa choć na chwilę przejęła inicjatywę. Nie wiem kto tu bardziej zawalił, czy Buchalik przy wyprowadzaniu piłki, czy formacja obronna (Głowacki?) ale to po prostu nie mogło się udać. A to że straciliśmy bramkę dopiero w 94 minucie nie powinno mieć znaczenia.
Panie Ramirez tak po prostu grać nie można! To droga do nikąd i taka gra to po prostu wstyd...