Wyświetl pojedynczy post
czaro
Senior Member

Od: 11.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.10.2017, 22:46
Jeżeli przyjąć, że jesteśmy drużyną znacznie słabszą od Lecha, to był to dobry mecz w naszym wykonaniu. W pierwszych minutach zaskoczyliśmy faworyta szybką wymianą piłki i zgraniem, strzeliliśmy bramkę, a potem niemal przez cały mecz dzielnie się broniliśmy. Kłopot w tym, że w polskiej lidze poziom jest bardzo wyrównany i nawet jeśli daleko nam do czasów Cupiała, to na poziomie ekstraklasy nie powinno być (chyba?) widać takich różnic. Niestety dziś Llonch bardzo by się przydał, nie oddalibyśmy tak łatwo środka pola. Szkoda, że go nie było.

Bardzo dobry mecz Bashy i Buchalika. Obrona naprawdę ok, uważam, że to zestawienie (bez Gonzaleza) jest optymalne. Wojtkowski zagrał swój najlepszy mecz w Wiśle - m.in. dlatego, że pracował pod drużynę, trochę więcej się wracał, po stracie natychmiast starał się odebrać piłkę. Mam nadzieję, że Sadlok zostanie z nami na dłużej. Dziś zagrał po prostu ok, ale bardzo polubiłem tego gościa.

Perez potwierdził nie tylko to, że dalej jest pod formą, ale także to, że podejmuje złe decyzje i wiele jego zagrań kończy się wielkim zagrożeniem pod naszą bramką. Halilovic nie jest lepszy - tu przyznaję rację wolfy'emu. Ze Manuel również zagrał swoje - konsekwentnie pokazuje, że nie warto inwestować czasu boiskowego w człowieka, który wnosi tak niewiele, a wyjeżdża stąd za pół roku.
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
Odpowiedz cytując