|
Mam wrażenie że koledzy włączyli mecz po 35 minucie, patrząc na opinie. Do 35 minuty graliśmy chyba najmilszy dla oka futbol w calej rundzie, wymiana podań, gra na 1-2 kontakty, mało strat no i fajna bramka. Potem drużyna zgasła/opcjonalnie amica się obudziła. Największy błąd - zmiany, bo zeszło trzech gości którzy robili największą różnicę (jeszcze trzeba było Buchalika zmienić i mamy komplet). Jeśli ktoś nie dostrzega boiskowej mądrości RB9 to mu nic na to nie poradzę. Wojtkowski ambitnie i mądrze, przypomina mi nieco Wolskiego z czasów u nas. Przy takiej formie Bashy jak ostatnio to nikt nie pamięta już o pinokiu. Sadlok chyba już otrzymał telefon od Nawałki, czego bardzo mu życzę. Imaz nie grał źle, to taki poziom aktualnego Cywki, czyli znośnie. Najgorzej - chyba Perez, nie widać po nim wcale doświadczenia z La Ligi. Zmiany TRAGICZNE, powtórzę się raz jeszcze - nie dało się gorzej wybrać, chociaż ławka była tak cienka, że nie było z czego wybierać. A strata w ostatnich akcjach meczu boli, było Kiko Time w zeszłym sezonie to teraz jest tyle że w drugą stronę. A .......enie tego skończonego kretyna bjelicy odnośnie sędziowania to mnie w....iło, niech ten .... sobie obejrzy mecz PP grany u nas z zeszłego sezonu to dowie sie, po co jest VAR, cwel w dupe jebany
|