Wyświetl pojedynczy post
Snow
Ave Wisła!

Od: 09.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.10.2017, 13:19
s1mone napisał(a):Wyświetl post
Snow : chyba jednak zły raport zlinkowałeś
Wielkie dzięki - poprawione.

Ma_niek napisał(a):Wyświetl post
Nie wierze w zadne zgranie. Wiekszosc graczy ktora doszla w lato nie nadaje sie do kopania pilki. Plus stara gwardia ktora lepsza nie bedzie. Kiko trenuje juz tyle czasu a stylu kompletnie brak no i zadnej poprawy nie widac. Juz nie wspomne o naszych stalych fragmentach bo to juz jakas kompromitacja.Oczywiscie ja tu nie pisze zeby kogos zwalniac ale w zime chyba trzeba pewne sprawy przemyslec w klubie.
Ja nie wierzę, że ktoś może nie widzieć postępu w stosunku np. do meczów z Koroną. Trzeba być naprawdę analfabetą pilkarskim. Nie wiem do czego nadają się niektórzy nasi nowi piłkarze, ale ty na pewno nie nadajesz się do komentowania. Dołączasz u mnie na czarną listę obok kolegi wyżej pepinho.

Konstruktywnej krytyce mówię tak, "januszowemu" .......olo bez pół konkretu mówię nie.

swiety37 napisał(a):Wyświetl post
^^^
Przez te nasze cholerne SFG jesteśmy na minusie: 1 bramka strzelona, 2 stracone.

A co do zawodników: Imaz robi spore postępy. W ostatnich dwóch meczach nie grał źle.
Za to u Pereza jest bardzo duży postęp: Nie miał żadnej straty po której było u nas groźnie, a i posłał ze dwie dobre piłki do przodu i był blisko strzelenia bramki. Ok, jego zaangażowanie w obronę jest na poziomie stilicia i nie widać by potrafił się sprintem podłączyć do ataku, ale za to swoim truchtaniem dawał cały czas możliwość grania do niego piłek. To napiszę jeszcze z wyprzedzeniem: nie jestem jego fanem i uważam, że nadal gra słabo - chciałem tylko zwrócić uwagę, że robi szybki postęp. A i tak uważam, że lepiej by na ŚPO radził sobie Wojtkowski.
Sam myślę bardzo podobnie - może z wyjątkiem Wojtkowskiego. On ogólnie nadaje się na ofensywne skrzydło lub '10', dokładnie tak grał w reprezentacji U19 i był często najlepszy na boisku. Niestety mecz z Legią mu nie wyszedł. W ogóle tutaj jest odpowiedź dlaczego nie gra Tibor. On o miejsce w składzie rywalizuje z Kamilem, a nie Llonchem, Basha czy Perezem.

MaLk napisał(a):Wyświetl post
@ swiety37

A najśmieszniejsze jest to, że te nasze SFG są w sumie bardzo ciekawe i powinny nam dać już kilka bramek. Ale w decydującym momencie zawsze jakiś Gonzalez czy inny Arsenić trafi z dwóch metrów w bramkarza, ustrzeli naszego zawodnika albo przeniesie piłkę nad poprzeczką

Mam wrażenie, że z powodu frustracji, że tego typu sytuacje nam "nie wchodzą" zaczynamy już wymyślać cuda na kiju, stąd później jakieś głupie straty...
Nasze SFG są przekombinowane. Często próbujemy wrzutki na długi słupek gdzie w środek pola karnego piłki próbuje zbijać Głowacki. I o ile to się jeszcze czasem udaje to najczęściej najszybciej do piłki doskakują obrońcy naszych przeciwników i albo wywalają piłkę na oslwp, albo po prostu blokują strzał.
Odpowiedz cytując