Wyświetl pojedynczy post
czaro
Senior Member

Od: 11.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.10.2017, 17:20
Dariook napisał(a):Wyświetl post
Wojtkowski truchtal na srodku boiska jak balerina. Za taka postawe następną szansę dał bym mu w rezerwach. Z resztą, gówno z niego i tak będzie, szkoda czasu.
Pewnie tak. Szkoda. W pierwszych dwóch meczach po wejściu cośtam błysnął na chwilę i wiele sobie po nim obiecywałem.

wolfy napisał(a):Wyświetl post
Halilović gra dramatycznie w obronie, uruchamia o wiele więcej zabójczych kontr przeciwnika niż sensownych akcji z naszej strony. Perez i ze Manuel prezentują się o tyle lepiej, że nawet jeśli sporo piłek psują to i tak efekty są mniej niebezpieczne dla drużyny.

I tak, jeśli Halilović się nie ogarnie to pewnie w końcu zostanie pożegnany. Koleś trafił do nas ponieważ został skreślony w poważnych futbolu i łatwo się już chyba domyślić dlaczego. Myślę, że ma czas do końca sezonu.
Zgodzę się z tym, że Halilovic pewnie stąpa po cienkim lodzie, ale nie, że gra znacząco bardziej nieodpowiedzialnie od Pereza. W meczu z Legią akurat nic nie wychwyciłem, ale ze Śląskiem Perez kilka razy wsadził nas na kontrę/naraził na kontrę przez swoje błędy.
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
Odpowiedz cytując