Wyświetl pojedynczy post
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.10.2017, 16:53
wolfy napisał(a):Wyświetl post
To nie moja ślepota tylko Twoja wybujała wyobraźnia każe Ci wierzyć że zawodnik który gra nieodpowiedzialnie a w ofensywie nic sensownego dotąd nie wykreował jest lepszy od Pereza czy Ze Manuela. Halilović grywał od początku, wchodził już na zmiany, w ofensywie nic nie dawał za to miał masę niebezpiecznych strat. Ty może wolisz takie pajacowanie ale trener nie i mu się nie dziwię.
Ta sama gadka co z Wojtkowskim któremu się nie chce nawet po piłkę wrócić.
Po pierwsze to Halilović już pokazał, choćby w meczu z cracovia, że potrafi wykreować sytuację w ofensywie. Odsyłam do skrótu meczu jeśli masz tak słabą pamięć.

Po drugie każdy notuje straty, nawet i obrońcy, ale akurat tylko Haliloviciowi je wytykamy. Wg mnie to mocno niesprawiedliwe, bo gdyby policzyć straty Boguskiego tylko z wczorajszego spotkania to Halilovic ich we wszystkich występach tyle nie zaliczył. Straty wynikają zresztą tylko i wyłącznie z woli wyklarowania dobrych sytuacji partnerom. Pewnie, że Halilobić mógłby podążyć drogą Pereza i grać zachowawczo, ale wtedy musiałby się przekwalifikować na defensywnego zawodnika. Pytanie czego wczoraj potrzebowaliśmy w końcówce meczu, bronienia wyniku

Po trzecie po co nam zawodnik wchodzący na pozycję napastnika (za Brożka) który potrafi podać tylko do tyłu?
Perez na dziś jakości daje nawet mniej niż Uryga, bo kompletnie nie walczy, nie biega i nawet za bardzo po nim nie widać woli zwycięstwa.

Wojtkowskiego nie bronię, bo sodówka mu już jakiś czas temu trochę uderzyła, jednak i tak dał już więcej drużynie niż Perez i Ze razem wzięci.

Fugiel napisał(a):Wyświetl post
A czemu Kostal nie gra ? Kiedys niby zapowiadal sie spoko.
Nie jest Hiszpanem...tzn ekhem chciałem powiedzieć że jest za młody.
Ostatnio edytowane przez Karherop : 23.10.2017 o godz. 16:55.
Odpowiedz cytując