Wyświetl pojedynczy post
Marcinnno
Senior Member

Od: 10.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.10.2017, 13:44
kalafior1993 napisał(a):Wyświetl post
ok teraz będziesz mógł podziwiać wyczyny innych którzy nastrzelali mnóstwo goli.Skoro ważne jest tylko to kto strzelił ile goli to grajmy dalej dzide na Carlitosa i liczmy że sam coś zrobi bo tylko on strzela. Mnie oczy bolą jak oglądam niektóre wynalazki typu Ze Manuel Imaz czy Perez ale skoro Tobie tak Brożek przeszkadza to ciesz się bo prawdopodobnie w tym roku już go nie zobaczysz

Człowieku, co Ty gadasz ! Raczej ważne kto strzelił i ile. Napastnika przypominam rozlicza się przede wszystkim z bramek! Brożek od 603 minut nic nie strzelił i ma 34 lata. Lepszy raczej już nie będzie.

Właśnie nie akceptuje takiego stylu jak Ty mówisz. Jak wczoraj byłem, to wyszedłem z meczu w....iony. Można przegrać, ale niestety znowu wracamy do długich piłek. Myślałem, że może się to skończyło, ale niestety nie . Głowacki i Gonzalez rzucają piłkę na walkę i gówno z tego wynika.

Mnie też oczy bolą jak patrzyłem na Imaza wczoraj. Miałem wrażenie, że kompletnie nie wiedział jak się gra na skrzydle. Sadlok był osamotniony. Przeszkadza mi moim zdaniem forowanie Imaza, Pereza i przede wszystkim Ze Manuela. Chętnie zobaczył bym więcej na boisku Kostala, Wojtkowskiego, Kolara czy Bałaniuka, a nawet Halihovicia. To są młodzi chłopacy i mają prawo popełniać błędy. Może by się ograli przez ten sezon i w następnym coś by z nich było. Jak przychodził Żurawski, to z miejsca nie był gwiazdą.
Odpowiedz cytując