Wyświetl pojedynczy post
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.10.2017, 15:24
wiertar napisał(a):Wyświetl post
Misiu... Nie chodzi mi o to że 25-26 lat to młodzi perspektywie Tuczno, bo wiadomo że nie, ale o to że się mijasz z prawdą pisząc że Carlitos jest najmłodszy...

25-29 do wiek w którym piłkarz już ma być ukształtowany i brakować mu jedynie może wielkiego doświadczenia., To wiek w którym można na nim zarobić spore pieniądze i miejmy nadzieję tak bedzie

? błąd 1 roku jest nieistotny w tej dyskusji - chyba że chcesz bić pianę o nieistotne detale.

Młody zdolny - ma dla mnie jednoznaczne znaczenie i napisałem jak to rozumiem wcześniej (max 21 lat). Jeśli inaczej zdefiniujemy MŁODY - tj piłkarz na którym możemy zarobić jak to piszesz - to tak - takich 29 letnich MŁODYCH możemy całymi kontenerami zwozić z Iberii z niższych lig. Ale przypuszczam że FraMataowi nie o takich MŁODYCH chodziło.

Mnie szkoda czasu na bicie piany
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując