|
regan
Potrafisz czytać ze zrozumieniem, czy przerasta to twoje możliwości intelektualne? Bo ręce mi opadają po takim komentarzu. Napisałem, że może część z nich zacznie chodzić na Wisłę. To oznacza, ze może zaczną, lub nic to nie da. Jak napisałem to jest inwestycja, która niesie ze sobą pewne ryzyko. Rezygnujemy z potencjalnego zysku, bo może to zaprocentować w przyszłości. Moim zdaniem warto, bo te bilety nie trafiłyby do wiernych fanów, tylko do przysłowiowych Januszy, którzy przez cały rok mają w dupie Wisłę i przychodzą sobie popatrzeć na Legię. jak ktoś jest starszy i tak podchodzi do kibicowania to już raczej się nie zmieni. Nie byłoby waszego płaczu o te bilety jakbyśmy sprzedali komplet karnetów.
Wojtas
W zasadzie mógłbym napisać to samo co wyżej. Masz jakieś dane, że te dzieciaki już nie pojawiają się przy Reymonta? Na takiej zasadzie to skończmy ze szkoleniem młodzieży, bo przez ostatnie 10 lat to może kilku chłopaków przebiło się do pierwszego składu, a ze zdecydowanej większości nie mieliśmy pożytku. Więc po co szkolić dzieciaki jak ekonomicznie to się nie opłaca?
|