Wyświetl pojedynczy post
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.10.2017, 19:00
Cytat:
Taka wypowiedź na temat surmy świadczy tylko o tym, że jesteś grubo poniżej 30...

Heh... jak kibice Wisły wypisują takie brednie to potem dziwicie się, że po 70 latach przypisywane są nam obozy koncentracyjne ?
Trochę przestrzeliłeś, jestem rocznik 85.

Nie zamierzam brnąć w dyskusje - jest wychowankiem Wisły. Jak teraz sprawdziłem to odszedł jak wchodziła TF. Wydawało mi się, że trochę wcześniej, bo mimo wszystko słabo go pamiętam z gry u nas. Sporo lat minęło. Pamiętam za to ajwaj o koszulkę - co zawsze było dla mnie nie do końca zrozumiałe - rozumiem, że to są barwy Wisły - ale to zarazem tylko przedmiot. Sam niejednokrotnie frygałem koszulką grając w piłkę (żeby nie było najpewniej Juventusu z Del Piero na plecach - żeby mnie tu koledzy nie zjedli), ale raczej po bramkach niż z frustracji. Trzeba zrozumieć, że piłkarz może nie myśleć o tym pt.: rzucam barwami. Po prostu rzuca koszulką, bo jest wkurzony albo szczęśliwy i to jedyny przedmiot pod ręką. Przecież nie napluł na herb, ani nic z tych rzeczy - doskonale było widać o co mu chodziło. Świętego oburzenia na takie rzeczy nigdy nie rozumiałem, nawet za dzieciaka ale no cóż Po prostu dla mnie Wisła to coś więcej niż koszulka).

Pamiętam też sektorówkę po tym jak całował herb 7 - tu już generalnie mnie też wkurzył, bo mógł sobie darować takie prowokacje. Ogólnie nie darzę go jakimś wielkim szacunkiem, ale daleko mi od nienawiści. Jeśli byli Wiślacy sami go zaakceptowali to kim ja jestem, żeby to kwestionować?

Oczywiście wolałbym w jego miejsce kogoś bardziej dla Wisły zasłużonego i mniej kontrowersyjnego, ale to są oldboye. Za kogo się macie, aby podważać kogo Pan Kmiecik i spółka przyjmują do swojej drużyny?
Ostatnio edytowane przez s1mone : 19.10.2017 o godz. 19:34.
Odpowiedz cytując