Wyświetl pojedynczy post
Konrad.
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.10.2017, 16:12
As napisał(a):Wyświetl post
O co w ogole wszystkim chodzi z Maczynskim? Przyszedl do nas w trudnym dla nas czasie (choc mogl isc gdzies indziej) pogral dobrze, pomogl zdobyc troche punktow a na koniec przyniosl do klubu tak potrzebna gotowke.

Mie osobiscie dupa od tego nie boli.
Gówno prawda. Poszedł do Wisły, bo nikt nie wiedział w jakiej jest formie po wojażach w Chinach. Miał świadomość, że w "jego" klubie będzie mu łatwiej o plac.

Sam nazywał siebie kibicem Wisły - i ja go tak traktowałem. I teraz traktowałem będę tak samo jak każdego innego kibica Wisły, którego zobaczę w koszulce Legii, Cracovii itp...

Czytałeś jego wywiady po przejściu do Legii? a:

Cytat:
Czy reprezentant Polski rozważa powrót do Krakowa?

- Do Wisły nie wrócę. To, co miałem dla tego klubu zrobić, już zrobiłem - podkreśla Mączyński
b:
Cytat:
Nigdy nie wyrzeknę się Wisły, zawsze będę jej kibicował. Odwdzięczyłem się, dając jej zarobić. Przez dwa lata nie wydała na mnie ani złotówki, bo moje pensje spokojnie pokryło to, co zarobiłem dla klubu podczas mistrzostw Europy. Odchodzę spełniony. Dziś jestem piłkarzem Legii i zrobię wszystko, by kibice przy Łazienkowskiej mi zaufali. Przeprowadzka do Warszawy jest dla mnie wyzwaniem - mówi Mączyński w "Przeglądzie Sportowym".
Wisła nie wydała na niego ani złotówki, bo UEFA nam zapłaciła ekwiwalent za jego udział na Euro. No bezczelny s....iel...
Ddf
Odpowiedz cytując