Wyświetl pojedynczy post
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2012

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.10.2017, 21:41
wyar napisał(a):Wyświetl post
Poza insynuacja o zagalopwaniu sie ktorys raz (strasznie dziecinna,naturalnie zadnych argumentow), chlop pisze,ze Cywka nie ma dryblingu,bo on uwaza,ze drybling to nie sztuka miniecia,a sztuka miniecia jak Carlitos. I dodaje do dryblingu ruch w pole karne. Oczywista oczywistosc,ze skrzydlowy ze wzgledu czy to na pozycje,na jakiej gra,czy zadania na boisku,bedzie mial wiecej okazji do dryblowania z wejsciem w pole karne,niz obronca dokladnie z tych samych wzgledow.
Jesli jednak statystyki nie przemawiaja,i Ci,ktorzy te statystyki prowadza,to zapewne Lucjusz Wielki zrewolucjonizuje futbol i otwarcie postawi na swoje odczucia. Juz oczyma wyobrazni widze te tlumy,ktore spijaja z natchnionych ust nowe definicje dryblingu.
ZARAZ ZARAZ ZARAZ? Cywka kogoś mijał czy Cwykę mijali? Jakie argumenty chcesz prócz spotkań, które rozegrał w tym sezonie? Cywka ma drybling? To, że pogna 10 metrów i jak napotka przeciwnika to nie próbuje go minąć i wjechać w pole karne tylko podaje do tyłu lub długą lage bez pojęcia wali to nie oznacza, że ma drybling (może drybling pomyliłeś z prowadzeniem piłki?)? Pokazałeś jakąś asystę jedną na 20 spotkań i to jest Twój ARGUMENT koronny :] To oglądnij sobie jeszcze raz wszystkie występy i pochwal się gdzie dostrzegłeś te rajdy-dryblingi Na Legii kumpel padnie jak mu powiem, że są ludzie, którzy uważają, że Cywka ma drybling

W każdym razie... moja opinia jest taka, że po przyzwoitej poprzedniej rundzie w tym sezonie Cywka jest fatalny i już przed meczem z Koroną obstawiałem Arsenica na prawej mózgu...Zobacz sobie posty.. no i co? I nagle Tomasz usiadł na łąwie.. Dlaczego? A no dlatego, że w obronie kryje na radar, jest notorycznie wkręcany w zimie przy w miarę zwinnym przeciwniku i nie daje KOMPLETNIE NIC w ofensywie... Jego firmowym zagraniem jest nastrzelenie obrońcy podczas próby dośrodkowania przy niby dynamicznej akcji i wywalczenie rzutu rożnego... (w kwestii wyjaśnienia ile nam daje w ofensywie).
Żeby takie oczywiste rzeczy tłumaczyć to... to trzeba być na forum TWSD

Ludzie, bądzmy poważni.. proszę.

PS:
Panie wyar nie wiem jaki masz kompleks, że próbujesz dowartościowąć się na forum pisząc o jakiś hejterach i pijąc do mnie, ale jedynie wykpiłem twierdzenie, że Cywka posiada drybling czyli potocznie mówiąc kiwkę... Jako obrońca miał wiele okazji, gdy wychodził na obieg, albo szedł z kontry - jego próby dania drużynie czegokolwiek cennego z takich akcji kończyły się partactwem - tyle i aż tyle, jeśli twierdzisz inaczej to ok, masz do tego prawo. Podzielam fakt, że jest słabszym obrońcą od Arsenica... i o tym pisałem, dużo wcześniej niż ktokolwiek na forum wydumał, że może zmienić Cywkę na tej pozycji... Tak, więc ogłady troszkę A co do KOLEJNEGO zagalopowania to było o Imazie To, że był aktywny nie czyni go ojcem zwycięstwa czy dobrej gry. Póki co prezentuje się SŁABIUTKO, podobnie jak Videmont... (swoją drogą ciekawe co pisałeś o Hugo :])
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 18.10.2017 o godz. 21:56.

Odpowiedz cytując