Ja cały czas o koncepcji gry, a ty mi o piłkarzach. Ja bardzo doceniam nasze transfery i piłkarzy. Kadra jest bardzo mocna - przed meczami z Ległą i Lechem jestem optymistą.
Te numery to nasze miejsce w tabeli po sezonie zasadniczym?
Bo tylko z tym mi się kojarzą.
Ja wcale nie uważam, że tylko grając z kontry można budować silny zespół. Kadrowo jesteśmy mocni. Wyniki są w porządku, więc nie ma sensu tego ruszać. Nie lubiłem też nigdy stylu gry drużyn Murinho czy Simeone (przerost treści), ani Guardioli (przerost formy), a bardzo mi się podoba gra drużyn dajmy na to Kloppa. Mogę mieć takie zdanie? Rozumiesz analogię? Od tego jest forum, żeby dyskutować - dla mnie rzadko pojedynczy mecz jest wyznacznikiem czegokolwiek, a dobry wynik sam w sobie nigdy nie sprawia, że nagle gra mi się podoba.
Super, że jesteśmy w czubie, że mamy młodych piłkarzy rokujących świetnie na przyszłość, że mamy gościa w kadrze, który wciąga tą ligę nosem. Cieszy mnie to, że mamy szansę sprawienia niespodzianki w tym sezonie, bo brakowało mi gry o COŚ. No i spoko, że nasz trener nie jest dyletantem tylko konsekwentnie trzyma się swojego stylu gry. Tylko szkoda, że mi się on nie podoba

Ale no cóż, nie można mieć wszystkiego - i tak jest zajebiście.