Framat napisał(a):
Dżizas...
Inną ekipę buduje Urban, a inną Kiko.
Można zbudować w ciągu kilku tygodni ekipę, która będzie realizowała taktykę level 1.
Taka taktyka w naszej lidze sprawi, że będzie można na już wygrywać, ale potem całość się posypie, bo wszyscy już ten level 1 rozgryzą i nie dadzą sobą na boisku pomiatać.
Inny trener będzie budował ekipę w dłuższym czasie, na początku będzie to kulało, bo cele taktyczne są bardziej zaawansowane, ale gdy już ruszy ma szansę utrzymać się dużo dłużej.
|
Szczerze to to jest dla mnie post ROKU
Tak, Urban buduje taktykę LVL ONE i się szybko expi, żeby go zrushować, a Kiko zbiera wszystkie questy z okolicy i czeka aż będzie miał na tyle, żeby po wręczeniu mu lvl 3 wskoczył od ręki

No proszę Cię, każdą argumentację potrafię przyjąć, ale to co napisałeś przestawiło mi mózg w poprzek. Uwierz mi, że piłka nożna nie jest aż tak skomplikowana, jakby niektórzy chcieli sądzić.W szczególności Ty. Śląsk gra w piłkę i piłką, my bronimy i próbujemy szybko kontrować, myślisz, że która taktyka jest łatwiejsza do zrealizowania dla piłkarzy?
Częściowo do mnie trafia argumentacja o potrzebie czasu - bo faktycznie zmian było multum.
Bardziej trafia do mnie argumentacja, że Śląsk pozyskał piłkarzy w lepszej dyspozycji, droższych i lepiej znających realia naszej ekstraklasy, a u nas z aklimatyzacją w nowym otoczeniu jest trudniej.
Za to argumentacja o levelach taktyk sprawiła, że spadłem z krzesła. Ty naprawdę wierzysz w to co piszesz?
SERIO?
SERIO?
SERIO?