Wyświetl pojedynczy post
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.10.2017, 17:49
Framat napisał(a):
Dżizas...
Inną ekipę buduje Urban, a inną Kiko.
Można zbudować w ciągu kilku tygodni ekipę, która będzie realizowała taktykę level 1.
Taka taktyka w naszej lidze sprawi, że będzie można na już wygrywać, ale potem całość się posypie, bo wszyscy już ten level 1 rozgryzą i nie dadzą sobą na boisku pomiatać.
Inny trener będzie budował ekipę w dłuższym czasie, na początku będzie to kulało, bo cele taktyczne są bardziej zaawansowane, ale gdy już ruszy ma szansę utrzymać się dużo dłużej.
Szczerze to to jest dla mnie post ROKU

Tak, Urban buduje taktykę LVL ONE i się szybko expi, żeby go zrushować, a Kiko zbiera wszystkie questy z okolicy i czeka aż będzie miał na tyle, żeby po wręczeniu mu lvl 3 wskoczył od ręki

No proszę Cię, każdą argumentację potrafię przyjąć, ale to co napisałeś przestawiło mi mózg w poprzek. Uwierz mi, że piłka nożna nie jest aż tak skomplikowana, jakby niektórzy chcieli sądzić.W szczególności Ty. Śląsk gra w piłkę i piłką, my bronimy i próbujemy szybko kontrować, myślisz, że która taktyka jest łatwiejsza do zrealizowania dla piłkarzy?

Częściowo do mnie trafia argumentacja o potrzebie czasu - bo faktycznie zmian było multum.

Bardziej trafia do mnie argumentacja, że Śląsk pozyskał piłkarzy w lepszej dyspozycji, droższych i lepiej znających realia naszej ekstraklasy, a u nas z aklimatyzacją w nowym otoczeniu jest trudniej.

Za to argumentacja o levelach taktyk sprawiła, że spadłem z krzesła. Ty naprawdę wierzysz w to co piszesz?

SERIO?

SERIO?

SERIO?
Ostatnio edytowane przez s1mone : 12.10.2017 o godz. 17:56.
Odpowiedz cytując