Wyświetl pojedynczy post
X-Ray
Senior Member

Od: 10.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.10.2017, 07:53
wiesniak842 napisał(a):Wyświetl post
Wolfy debilu zobacz sobie transfery Slaska w letnim oknie a pozniej zastanow sie nad swoja glupota. Cale dwie kolejki, bo od tamtej pory nie przegrali zadnego meczu, wystarczylo Urbanowi zeby ogarnac Slask po przemeblowaniu nie mniejszym niz nasze. Juz w zjebanej trzeciej kolejce gralo, uwaga, siedmiu, siedmiu, powtarzam, siedmiu nowych zawodnikow, ktorzy przyszli do Slaska w lecie ale .... tylko u nas trzeba czasu bo Kiko tak powiedzial a przychlast wolfy powatrza. Wy tak bedziecie czekac, czekac i czekac az sie doczekacie zwolnienia Kiko.
Myślałem, że Twoje mądrości można tylko zobaczyć na shoutboxie, niestety widzę, że również tutaj produkujesz swój bełkot, w którym oczywiście nie może zabraknąć inwektyw. Śląsk Wrocław sprowadził wielu zawodników, którzy stworzyli nową drużynę i tutaj można znaleźć punkt wspólny z nami. Tylko są trzy zasadnicze różnice w ich transferach, a w naszych. Po pierwsze, nie chciało mi się za wiele przeglądać ale tacy zawodnicy jak Arkadiusz Piech, Jakub Kosecki, Michał Chrapek, Dorde Cotra, Jakub Słowik dołączyli do klubu już pod koniec czerwca, Robak w środku lipca. Jak to się ma z Imazem, Perezem, Kolarem, Bałaniukiem, którzy uwaga dołączyli dwa miesiące później? Ze Manuel dołączył na początku sierpnia, Basha pod koniec. Dla porównania, Carlitos dołączył do nas w tym samym momencie co większość zawodników we Wrocławiu - 23 czerwca i jak widać gra na dobrym poziomie. Po drugie, Śląsk sprowadził zawodników którzy znają te ligę, jej realia, łatwiej im się od razu zaaklimatyzować, wejść do drużyny. Większość z nowych zawodników czy naszej drużyny, czy rywali ligowych, powtarza, że ta liga jest trudna, bo siłowa, oni przychodząc z Hiszpanii nie są do czegoś takiego przyzwyczajenie (no chyba, że tacy zawodnicy jak Velez, bo to inny typ zawodnika niż Ze Manuel, czy Imaz). Po trzecie, sprowadziliśmy graczy z zaległościami, którzy kosztowali niewiele, ale rokują dobrze na przyszłość, bo albo są w fajnym wieku i po spokojnym odbudowaniu mogą dać zysk w przyszłości, albo kiedyś lizneli gry na wyższym poziomie niż Ekstraklasa, mają jakiś potencjał i mogę odpalić po odbudowie fizycznej (Ze Manuel, Perez). Otwórz w końcu oczy Panie Wieśniak.

Cytat:
Zapytam wiec Ciebie, kiedy oczekujesz wynikow pracy i budowania ekipy na dluzej. Jeszcze w tym sezonie czy w nastepnym?
Oczekuje poprawy gry już teraz po przerwie reprezentacyjnej*. Prawdziwe oblicze nowych zawodników i tej drużyny zobaczę po przerwie zimowej.

*aczkolwiek kontuzje nie sprzyjają przez co zagramy bez 3-4 podstawowych zawodników i tu jest znowu problem.
Ostatnio edytowane przez X-Ray : 12.10.2017 o godz. 07:58.
Wiślacki kumplu, wpadnij na mój profil na Twitterze - TUTAJ.

Cytat:
Głupia kobieta myśli „grubas, ciągle pije piwo”. A mądra zastanawia się, skąd on ma na to piwo.
Odpowiedz cytując