Wyświetl pojedynczy post
Arkadiusz.Czerepach
Senior Member

Od: 11.2016

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.10.2017, 09:31
pomeran napisał(a):Wyświetl post
Czepiasz się Czerepachu wszystkich, że odpisują nie na temat a sam robisz dokładnie to samo..
w którym miejscu w powyższym poście napisałem, że przedłużenie kontraktu zależy od umiejętności Junco ?

"Miarą tego o co walczymy.." -jako klub.

Ale paradoksalnie dobrze, iż wywołałeś tego co może, a czego nie Manuel Junco w tej sprawie. Może nie ściągać miliona hiszpanów i zawsze o te pare euro więcej będzie dla Maćka. Na kim jak nie na nim mamy budować tą nową Wisłę ? Już bez Głowackiego, Brożka, Boguskiego..

wypada mi się tylko zgodzić , aczkolwiek nie do końca

z Hiszpanów już dzisiaj moge stwierdzić że wypalili: Gonzales, LLonch, Velez i Carlitos

na potrzeby dalszej dyskusji uznajmy za niewypał : Perez, Imaz, Cuesta

oczywiście wysokości ich zarobków to są spekulacje , ale zakładamy że zarabiają mało
zakładamy też że z ich pensji łącznie starczyłoby na godną wypłate dla Sadloka (tzn, to Twoje założenie inaczej Twój post nie miałby sensu)

(tu rodzi się pytanie do zarządu czy chcemy wracać do polityki kominów płacowych i jak wpłynęłoby na szatnie że wszyscy mają kontrakty budżetowe a Maciek gwiazdorski?)

niewiadomych jest więcej: czy wypłaty samej nietrafionej trójki wystarczyłyby na Maćka ?
całej hiszpańskiej siódemki pewnie tak , ale czy faktycznie zamieniłbyś Ivala,Pola, Frana i Carlosa na jednego Maćka ?

reasumując rację masz jedynie w tym że poprzez zatrudnienie tych piłkarzy ograniczył budżet na ewentulne nowe konrakty

ale juz z tym że to błąd moim zdaniem racji nie masz, co chyba powyżej wykazałem
Odpowiedz cytując