Wyświetl pojedynczy post
krzaq12
Senior Member

Od: 05.2015

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.10.2017, 16:07
Cytat:
Czy to oznacza, że mamy oceniać grę Wisły mając na uwadze lokaty 1-3 w lidze, czy raczej cieszyć się z remisu z Niecieczą? Pytam, bo na forum istnieje spory rozdźwięk pomiędzy oczekiwaniami użytkowników.
Jesteśmy wielkim klubem, ostatnie 6 lat było bardzo trudnym czasem, ale myślę że powoli wychodzimy na prostą.
Mam wrażenie, że z każdym miesiącem jest stabilniej. Niech słowa Sadloka będą najlepszym świadectwem. Ostatnio powiedział, że jest bardzo zadowolony z faktu że ma na koncie już 100 meczów w barwach takiego klubu jak Wisła Kraków i ma nadzieję że będzie mu tu dalej grać i powiększać ten dorobek.
Manuel Junco to najlepsza osoba która mogła nam się trafić na stanowisku dyrektora sportowego.
Oczywiście nie zawsze będzie zaliczał takie strzały życia jak z Carlitosem, Wojtkowskim, Velezem, Llonchem czy Arsenicem. Czasem przyjdzie mu trafić kulą w płot i sprowadzić takiego Valencie, czy Hugo.

Ja osobiście jednak wierzę, że to wszystko zmierza ku dobremu, dlatego kupuję bilety i staram się wspierać klub najczęściej jak to możliwe.
Kibica Wisły charakteryzuje też to, że jest mega wymagający i niech tak pozostanie...
Odpowiedz cytując