Dużo siły kosztowało mnie zalogowanie się tutaj i napisanie co myślę przed meczem z Mońkami po ostrym gwałcie w zakompleksionych kielcach.
Nie chce nawet czytac co wypisujecie bo 90% ludzi piszących tutaj nie ma pojęcia o niczym - ludzi, którzy chcą Bałaniuka w drugim meczu w Kielcach, Wojtowskiego, który nie jest gotowy do gry z kopiącym rywalem, ludzi, którzy piszą, że Cywka dobrze gra na prawej stronie mimo, że jest notorycznie wkręcany w zimie..
Pisałem przed Kielcami, ARSENIC zamiast Cywki na prawej i ku mojemu zdziwieniu... tak miało być gdyby nie kontuzja Głowackiego.
Zaskoczył mnie brak Boguskiego, który w PP całkiem nieźle się zaprezentował mimo swojej chimeryczności (na bank lepiej niż Ze Manuel czy Imaz).
W każdym razie powtórzę: ŻADEN Ze Manuel, Imaz, Haliliovic czy Bałaniuk + Wojtkowski nie jest gotowy i jego można wpuszczać z ławki a nie od 1 minuty (pomijam jego brak z powodu kontuzji).
Powoli można stawiać krzyżyk na Imazie bo widać, że chłop bez pojęcia - i tutaj nie chodzi o ilośc meczy, które rozegrał. Chodzi o to co sobą reprezentuje indywidualnie - czyli podobnie jak Ze Manuel...
Bałaniuka w Kielcach NIE BYŁo - dawno nie widziałem meczu, w którym gośc był wyłączony z gry. Wątpię aby się przebił.
Perez dał ciała przy bramce i też zagrał pyte mimo, że na niego liczyłem..
W każdym razie, ktoś kto stawia Brożka od 1 minuty i chce abyśmy grali taką dwójką napastników jest chory na głowe . EWENTUALNIE można grać Ondraskiem bo sporo biega, ale póki co mimo, że Pol i Bascha byli najlepsi to i tak ŚRODEK był zdominowany przez rywala, dlatego musimy grac TRÓJKĄ w środku -POL+ BASCHA i ofensywny tylko tutaj nie mamy nikogo. Halilovic niestety nic nie pokazuje, o Imazie już pisałem.
Widoczny jest ewidentny brak REZERW zespołu gdzie tak szeroka kadra mogła być zgrywana i nabierać rytmu meczowego - to jest nasz najwiekszy minus - wczesniej nie było tego widać gdyż mieliśmy może 15 graczy.
Szkoda, że nie mamy Wolskiego lol wtedy rządzilibyśmy w lidze :]
W każdym razie najbardziej optymalny skład na DZISIAJ:
Buchalik - Arsenic, Głowa, Ivan, Sadlok - Boguski, Basha, Llonch, Małecki - Perez- Carlitos
Nie wiadomo jak mecz się potoczy, ale z ławki obstawiałbym Brożka na 2 połowę, Bartosza na skrzydło za Boguskiego.
Najbardziej szokuje fakt, że obśmiewany Hugo reprezentował indywidualnie więcej niż: ZE Manuel, Imaz, Bałaniuk... to jest SZOK, że tak słaby gość był lepszy od tego niewypału. Bałaniuk

To będziemy czekać 5 lat aż wypali? Przecież widać gołym okiem, że u nas w tej lidze i w naszym zespołem nie przebije się ... Co wypożyczymy go? Zejdzcie na ziemie.
PS:
Z bólem serca muszę to przyznać, ale za sprzedawczyka graliśmy najlepszą piłkę.... Żal Wolskiego :/