Wyświetl pojedynczy post
funkykoval
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.09.2017, 12:43
Ja z kolei jak widzę tekst w znacznej mierze oparty na jakichś półsłówkach i "komentarzach z forum" to odechciewa mi się tego czytać, dotyczy to nie tylko tekstu zapodanego przez kolegę powyżej ale również Białońskiego na Interii - ot takich mamy dziennikarzy i kropka.
Gorsza wg mnie jest reakcja Wiceprezesa Wisły na twitterze, chociaż rozumiem jego kibicowskie wkur...wienie, sam byłem wkur....wiony, ale ja jestem jakimś tam kibicem, a Damian Dukat swoim nieprzemyślanym wpisem dał pożywkę pseudodziennikarzom do zastanawiania się czy poleci głowa Ramireza.....
Wiśle potrzebny jest spokój, Sadlok wyraźnie powiedział, że spór między Carlitosem i Małeckim został rozwiązany między nimi w szatni - dla pacanów to kolejny element sporu i pisania o tym jak źle dzieje się w szatni......
Powtarzam - Ramirez nie jest trenerskim półbogiem i każdy sobie z tego zdaje sprawę, popełnia błędy wprowadzając z marszu do zespołu zawodników bez przygotowania do gry (Ze Manuel, Perez, teraz Bałanyuk), ale teraz musi ogarnąć zespół i pokazać, że umie poradzić sobie z kryzysem ....
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odpowiedz cytując