wolfy napisał(a):

|
Spoko - nie wiem jak inaczej skomentować Twój tekst, ale w mojej ocenie ostro fantazjujesz z potencjałem na puchary. Większość naszych piłkarzy ma słabe CV i jest na zakręcie, to widać. Akurat Guzmićś i Jović przyszli za pieniądze o ile pamiętam i zarabiali o wirle więcej niż nasze aktualne nabytki. Goście na pewno byli selekcjonowani ale nasze możliwości płacowe mocno ograniczają poruszanie się nawet na rynku piłkarzy z kartą na ręku.
|
Guzmics na dzien dobry sprezentowal cracovii zwyciestwo w derbach a Jovic samobója w mwczu z Legia. Myślisz ze Smuda byl z nich zadowolony? Nawet nie chce wspominać tego ile pomyj zebrali wtedy w/w zawodnicy
Jak kogos obserwujesz od 7 lat to czy mozna to nazwac selekcja? Wlasnie tyle Junco zna Kolara. Masowej łapanki w tym nie ma.
Ponawiam pytanie. Po co Junco sprowadzil nam 4 zawodników w momencie liderowania w tabeli i stracie Brlela? Po to by walczyc o 8 czy aby utrzymać poziom drużyny będącej w czubie tabeli.
Jak to ktos madrze napisał: każda z drużyn ekstraklasy gra o 8.
8-10 druzyn walczy o puchary i nie wiem co w tym dziwnego, że my jesteśmy (powinnismy byc) w tym gronie.