Karherop napisał(a):

Zniżyłeś się właśnie do poziomu Smudy który oceniał transfery Guzmicsa i Jovicia w kategoriach transferów za 5 groszy.
Kpisz z ludzi którzy nazywają Ramireza wf-ista, a sam oblewasz pomyjami zarówno zarząd jak i zawodników.
A bardziej merytorycznie: Myślę, że nawet Junco nie oczekuje, że wszystkie transfery wypalą. Nie ma takiej możliwości i nie było też przed nimi. Na papierze Ze Manuel wygląda lepiej niż Carlitos, ale co nam pokazuje rzeczywistość?
|
Spoko - nie wiem jak inaczej skomentować Twój tekst, ale w mojej ocenie ostro fantazjujesz z potencjałem na puchary. Większość naszych piłkarzy ma słabe CV i jest na zakręcie, to widać. Akurat Guzmićś i Jović przyszli za pieniądze o ile pamiętam i zarabiali o wirle więcej niż nasze aktualne nabytki. Goście na pewno byli selekcjonowani ale nasze możliwości płacowe mocno ograniczają poruszanie się nawet na rynku piłkarzy z kartą na ręku.
Dukat zachował się jak gówniarz, jeżeli nie potrafi trzymać języka za zębami to pora znaleźć sobie inne zajęcie. Już mieliśmy kibica pociągającego za sznurki i wiadomo jak się to skończyło.