Wyświetl pojedynczy post
wyar
Senior Member

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.09.2017, 19:23
czaro napisał(a):Wyświetl post
No tak, większość to ekstrema.

Ja nie miałem na myśli tego, że taka rzeczowa krytyka jest powszechna, ani że nawet się w pełni pojawiła (powiedzmy, że kilka osób miało takie intencje). Ale dążenie do niej nie jest chyba niczym zdrożnym.

Generalnie dużo wygodniej czytałoby się forum, gdyby komentarze krzykaczy były pisane na stronie wislakrakow.com pod newsami, a tutaj można byłoby dyskutować.

No tak tak.
Nie,masz racje,ale tak u Ciebie,jak i u kilku z apologetow Hiszpana (w tym u mnie) takze pojawily sie elementy krytyki,glownie za defensywe. Ale jak nie bedzie poprawy za powiedzmy 2 miesiace,to siadziemy i podyskutujemy. Jak swietnie rozumiesz,nie mamy graczy z poziomu nawet sredniego europejskiego,aby wymagac od nich natychmiastowej poprawy,tak jak i nasz trener - co za niespodzianka dla niektorych - wciaz uczy sie futbolu na tym poziomie,a nie trzeba chyba dodawac,ze jego opcja wowczas pojawila sie glownie z powodow finansowych. Uznano jednak,ze potrafi przeskoczyc dotychczasowy poziom. I powtarzam,do niedawna oceny byly entuzjastyczne (nieco przesadzone) - a w ciagu kilku tygodni futbolowi esteci zaczeli sie domagac jego glowy (mega przesadzone).
To,co naprawde mnie martwi (i przepraszam z gory wszystkich za czasem nieco zbyt agresywny ton moich postow),to sposob w jaki dyskutujemy. Zamiast FAKTOW - ciagle wymysly,ktore co jak co,ale irytuja mnie najbardziej. Bo najtrudniej jest dyskutowac z opinia - jak ktos ma odczucie,ze jestem glupi,to zywy Bog mu tego nie przetlumacze,ze jest inaczej,mimo 2 fakultetow,3 nobli i tytulu Medrca Swiata. Wiec apel do krytykow - piszcie opinie,ale jak chcecie byc traktowani powaznie,to przynajmniej siadzcie 2-3 godziny i poszukajcie jakichkolwiek danych.
Ja dzisiaj spedzilem najgorszy weekend ogladajac 2(!) mecze polskiej Ekstraklasy,i nie widze powodu,aby uwazac,ze Wisla z czasem nie poprawi swojej gry. A stylu nie ma zadna z druzyn.
You'll never know...
Odpowiedz cytując