Wyświetl pojedynczy post
czaro
Senior Member

Od: 11.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.09.2017, 19:02
wyar napisał(a):Wyświetl post
Nawet Ty,z perspektywy jak mniemam centrowej,piszesz o rzeczowej krytyce Ramireza,a ja ciagle czytam o zwolnieniu tego trenera. To ma byc rzeczowosc ? Sory,ale dla mnie wiekszosc tzw. krytykow,to goscie,ktorzy sa calkowita ekstrema. Nie sa przygotowani do zadnej merytorycznej dyskusji,nie maja pojecia o podstawowych faktach,jak pisal Kurz,zadnego punktu odniesienia czy to przy krytyce druzyny,Ramireza,stylu,polityki klubu itd.,itp.
No tak, większość to ekstrema.

Ja nie miałem na myśli tego, że taka rzeczowa krytyka jest powszechna, ani że nawet się w pełni pojawiła (powiedzmy, że kilka osób miało takie intencje). Ale dążenie do niej nie jest chyba niczym zdrożnym.

Generalnie dużo wygodniej czytałoby się forum, gdyby komentarze krzykaczy były pisane na stronie wislakrakow.com pod newsami, a tutaj można byłoby dyskutować.

PAWEŁ napisał(a):Wyświetl post
@czaro wszyscy chcą poprawy zarówno 1 jak i 2 opcja. Pytanie tylko czy pośpiech jest teraz wskazany? Moim zdaniem Kiko powinien zostać przynajmniej do końca rundy i wtedy przeanalizować wszystkie za i przeciw.
No tak tak.
Ostatnio edytowane przez czaro : 24.09.2017 o godz. 19:07.
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
Odpowiedz cytując